11 de maig del 2011

L'Arc de Sant Martí



EL CONTE DE 
L’ARC DE SANT MARTÍ 

 (no apte per a adults)

Portem mesos visitantelmón intentant descobrir si la història de l’Arc de Sant Mar és certa… 
Sí, sí, ja sabeu, aquella que diu que qui trobi on acaba aquest Arc trobarà també una olla plena de monedes d’or.


Ja sabeu que aquest arc màgic només apareix quan plou i fa sol a la vegada, per això l’hem vingut a buscar a Nova Zelanda, un país on plou molt i molt…


Quan l’hem trobat, però, no sabíem cap a quin cantó anar a buscar el tresor.


Per fi, després de molt i molt buscar… Visca, ho hem aconseguit!



Però no, no era el tresor que esperàvem. No hi havia cap olla plena de monedes d’or (potser perquè ja no es fan servir), sinó un grapat de bitllets de tots els colors… dels colors de l’Arc de Sant Mar!!!!



Amb aquests dinerons seguirem... visitantelmón!!!

I vet aquí un gos, vet aquí un gat, aquest conte s’ha acabat.


Albert i Anna

2 comentaris:

  1. Anònim14/5/11

    Òstia,nens,cada vegada aquest blog s'està convertint més en una autèntica obra d'art: primer la foto dels presoners (divertidíssims tots dos!!), després la recerca de l'Albert a la foto (jo l'he trobat dret, davant d'una pedra però m'ha costat una mica!!) i per acabar el conte de l'arc de Sant Martí...boníssim!!! D'on treieu tanta imaginació? Us fumeu alguna cosa de bon matí o preneu alguns bolets? Je je je Felicitats perquè sou dos pedacho de artistes!!M'ho passo de conya mirant el vostre blog...és la meva teràpia contra els mals moments!! Petons: Noe.

    ResponElimina
  2. Sí, sí que l'heu trobat el tresor. Però no heu vist que amb els bitllets hi havia encara un tresor més gran? Els bitllets probablement ja s'han acabat o ho estan a punt de fer, però segur que la imatge d'aquest arc tan bonic la seguireu veient un munt de cops quan tanqueu els ulls, i probablement d'aquí molts, molts anys encara la veureu quan tanqueu aquests ulls que ja seran molt vellets.
    AIXÒ SÍ QUE ÉS UN TRESOR MAGNÍFIC!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina

Si ens voleu escriure alguna cosa,
estarem encantats de tenir notícies vostres!
A & A