25 de juliol del 2009

Cambodja (Àsia)


                                   

Estiu 2009 


(Tailàndia, Cambodja, Vietnam, Malàsia i Tailàndia)


CAMBODJA

(Hem perdut el text. ESTEM ACTUALITZANT AQUESTA ENTRADA!)


RESUM del nostre viatge a Cambodja
-RUTA: (número de dies mínims aconsellats)... Siem Reap (2) - Phnom Penh (3) -  Sihanoukville (2)
Tots els llocs molt recomanables. No canviaríem la ruta. El trajecte entre Phnom Penh i Ho Chi Minh en vaixell pel Mekong és molt recomanables.
El millor: Angkor Wat
El pitjor: els "turistes" blancs, sols, de 50 anys, vestits de ciutat a 45ºC  que circulen per aquest país i que ens van fer molt fàstic (Cambodja: capital mundial de la pedofília).
-SEGURETAT: País força segur, no cal patir.
-TRANSPORTS: Hi ha una bona xarxa d'autobusos entre les grans ciutats, així com entre Phnom Penh i Ho Chi Minh (Vietnam).
-GASTRONOMIA: Cal anar a un BON restaurant per menjar bé. En general força pitjor que als seus països veïns.
-DESPESES: MOLT ECONÒMIC25-07-2009. Siem Reap

Hem volat de Tailàndia a Cambodja en una avioneta. Des de l'aire es veuen molta extenció de camps d'arrós. Que verd!Aquesta ciutat sense cap mena d'interès és una de les més visitades perquè tothom ve a dormir aquí, ja que a 8km hi ha l'antiga ciutat sagrada d'Angkor.Hem sopat davant d'un mercadillo...i ens hem fet adictes als batuts i als sucs de fruites naturals!

Angkor 

Angkor vol dir "la ciutat del temple", és una área declarada Patrimoni de la humanitat que ha estat recentment recuperada de la selva que la tapava.
Angkor Wat: És el temple més gran i més ben conservat. És l'estructura religiosa més gran que s'ha construït i un dels tresors arqueològics més importants del món.Els arbres han crescut per tot arreu...Encara que sembli estrany... sí, és important aclarir-ho pels que sempre ho han fet en un forat al terra!27-07-2009. Phnom Penh

... 30-07-2009. Sihanoukville

... 
A  i  A